Βιομηχανία παραγωγής και εμπορίας μονωτικών υλικών και υλικών συσκευασίας με βάση τη Διογκωμένη Πολυστερίνη - EPS

Συνεργεία Μονώσεων

Η ΕΡΓΑΤΕΞ A.E. διαθέτει εξειδικευμένα συνεργεία και κατάλληλα μηχανήματα για την εφαρμογή κάθε είδους μόνωσης. Η τριαντάχρονη εμπειρία πάνω στις δυσκολίες και τις απαιτήσεις μιας κατασκευής μαζί με τη γνώση και τη χρήση νέων υλικών και μηχανημάτων εγγυούνται μόνιμα αποτελέσματα σε κάθε πρόβλημα στεγανοποίησης, θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.
Σας προτείνουμε τις ιδανικότερες λύσεις για κάθε σας πρόβλημα παρέχοντας σας παράλληλα τα καταλληλότερα υλικά.

Για μονώσεις δώματος, υπογείων, δεξαμενών, φυτευτών δωμάτων, ψυγείων κ.α., με χρήση ασφαλτοπάνων, μεμβρανών, ακρυλικών και άλλων υλικών εγγυόμαστε μόνιμα αποτελέσματα για πολλά χρόνια.

Η ΕΡΓΑΤΕΞ A.E. διαθέτει επίσης μηχάνημα ψεκασμού πολυουρεθάνης και πολυουρίας για εφαρμογές στεγανοποίησης και θερμομόνωσης με τις μεγαλύτερες απαιτήσεις και τα μέγιστα αποτελέσματα.
Τα υλικά πολυουρίας είναι μια καινούργια κατηγορία υλικών στεγανοποίησης που προφέρουν άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα στεγανοποίησης ανεξαρτήτως δυσκολίας εφαρμογής.
Εφαρμόζονται σε οποιαδήποτε επιφάνεια όπως μπετό, μέταλλο, πλαστικό, ξύλο και στεγνώνουν σε δευτερόλεπτα κερδίζοντας χρόνο και χρήμα σε εργατικά. Ελαχιστοποιούν την πιθανότητα αστοχίας της εφαρμογής  παρέχοντας παράλληλα τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

Επιλέξτε δεξιά το είδος μόνωσης που σας ενδιαφέρει για καλύτερη ενημέρωση.