Βιομηχανία παραγωγής και εμπορίας μονωτικών υλικών και υλικών συσκευασίας με βάση τη Διογκωμένη Πολυστερίνη - EPS

Poly-Φαντασία

Η νέα σειρά προϊόντων POLY-Φαντασία δημιουργήθηκε για να δώσει απεριόριστες ιδέες και  λύσεις στον σχεδιασμό εσωτερικό χώρων, κυρίως λουτρών και σπα.


 
Ότι σχήμα και μορφή που ήταν δύσκολο έως αδύνατο να κατασκευαστεί με συμβατά υλικά όπως τούβλα, γυψοσανίδα, ξύλο, μπετό κ.α. τώρα μπορεί τώρα να πάρει μορφή με Διογκωμένη Πολυστερίνη - EPS.

Το EPS μπορεί να αντικαταστήσει όλες τις αυτές τις κατασκευές που μόνο βάρος, χρόνο, μπάζα, κόστος και προβλήματα παρουσίαζαν στο χρόνο και στην υγρασία.

Βάσεις για νιπτήρες και μπανιέρες, ντουζιέρες, καναπέδες, διαμόρφωση τοιχοποιίας, διακοσμητικά εσωτερικά και εξωτερικά στοιχεία κ.α. είναι πολύ εύκολο να  κατασκευαστούν από Διογκωμένη Πολυστερίνη - EPS και να τοποθετηθούν χωρίς φασαρία και περίσσια εργατικά. Η σειρά POLY-Φαντασία θα δώσει άμεσες λύσεις σε απεριόριστες εφαρμογές.

Θα λύσει τα χέρια του κάθε σχεδιαστή και θα του ελευθερώσει όλη την καλλιτεχνική του έμπνευση. Παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει τον τελικό χρήστη και θα δώσει μοναδικό στυλ και αισθητική στο χώρο.
Με τον παντογράφο 5 αξόνων που διαθέτουμε μπορούμε να διαμορφώσουμε τη Διογκωμένη Πολυστερίνη -  EPS  σε οποιοδήποτε σχήμα, να το επικαλύψουμε με ειδικά τσιμεντοειδή ή πολυουρεθανικά υλικά  και στη συνέχεια αυτά να βαφτούν  ή να επενδυθούν με διάφορα υλικά όπως  πλακάκια, ξύλο κ.α.

Τα διαμορφωμένα τεμάχια στεγανοποιούνται πλήρως, έχουν μεγάλες μηχανικές αντοχές, μέγιστη αντοχή στην υγρασία και πρόσφυση με όλα τα κοινά υλικά κόλλησης. Είναι ελαφριά, μεταφέρονται και τοποθετούνται εύκολα σε οποιαδήποτε σημείο και μπορούν εύκολα να τρυπηθούν για το πέρασμα καλωδίων και σωληνώσεων. Η Διογκωμένη Πολυστερίνη-EPS  που χρησιμοποιείτε είναι EPS 150 & EPS 200
(25 & 30 kg/m3), έχει αντοχή μέχρι και 200 kPa (20 τόνους)  σε πίεση και μέχρι 300 kPa (30 τόνους) σε κάμψη.

Η σειρά Πολύ-φαντασία αλλάζει τον τρόπο σχεδίασης και κατασκευής εξωτερικών και εσωτερικών χώρων σήμερα, προσφέροντας ποιότητα, ταχύτητα, ασφάλεια και οικονομία.