Θερμοπλαστικές μεμβράνες – Η ιδανική επιλογή στεγανοποίησης

Θερμοπλαστικές μεμβράνες – Η ιδανική επιλογή στεγανοποίησης

Η χρήση θερμοπλαστικών μεμβρανών PVC & TPO είναι η ιδανική επιλογή στεγανοποίησης για μακροχρόνια αποτελέσματα. Η μέγιστη αντοχή τους στο νερό και η δυνατότητα να έχουν αντιριζικές ιδιότητες τις καθιστά μονόδρομο για τη στεγανοποίηση φυτεμένων δωμάτων.

Πλεονεκτήματα 

Οι θερμοπλαστικές μεμβράνες έχουν εφόρου ζωής εγγύηση στο νερό και την υγρασία και η θερμοκόλληση τους χωρίς πρόσθετα, δημιουργεί μια ομογενές μόνιμη συγκόλληση για πάντα. 

Έχουν μέγιστη αντοχή στην υπεριώδη ακτίνα του ηλίου, στη διάτρηση  και στην ανάπτυξη  μυκήτων. Είναι ελαφριές,  προσφέρουν μεγάλη ευελιξία εφαρμογής και επειδή παραμένουν ελεύθερες (δεν κολλιούνται στην τελική επιφάνεια) έχουν μεγάλη ελαστικότητα και ανοχή στις κινήσεις του δώματος, όπως σεισμούς κ.α.

Οι θερμοπλαστικές μεμβράνες έχουν πολλά πλεονεκτήματα όπως:

- Μεγάλη αντοχή στις ακτίνες UV   

- Μέγιστη αντοχή στο νερό 

- Αντοχή στη γήρανση    

- Αντοχή στη διάτρηση 

- Φιλικές προς το περιβάλλον   

- Αντιριζικές 

- Σταθερότητα διαστάσεων στο χρόνο  

- Ποικιλία ποιοτήτων  

- Αντοχή στις χαμηλές θερμοκρασίες  

- Ευκολία εφαρμογής 

- Μηδενική συντήρηση    

- Ευκολία αποξήλωσης /επιδιόρθωσης

Η χρήση θερμοπλαστικών μεμβρανών σε συνδυασμό με την μέθοδο της κεκλιμένης μόνωσης έχει ως  τελικό αποτέλεσμα μια άριστα θερμομονωμένη επιφάνεια, με τις απαιτούμενες κλίσεις απορροής,  με ελάχιστο βάρος και μέγιστη αντοχή στο νερό και σε συνθήκες φύτευση.

Υπάρχουν ειδικά τεμάχια υδρορροών, εξαεριστικών, φρεατίων ελέγχου κ.α. που εγγυόνται απόλυτη στεγανοποίηση και ταχύτητα εφαρμογής χωρίς την ανάγκη συντήρησης.