Βιομηχανία παραγωγής και εμπορίας μονωτικών υλικών και υλικών συσκευασίας με βάση τη Διογκωμένη Πολυστερίνη - EPS

Θερμοπρόσοψη

Το αποτέλεσμα μιας εφαρμογής θερμοπρόσοψης εξαρτάται καθαρά από την σωστή εκτέλεση των εργασιών.

Το συνεργείο πρέπει να είναι καλά εκπαιδευμένο και να τηρεί ευλαβικά τις διεθνής προδιαγραφές εφαρμογής και τρόπου χρήσης των εκάστοτε υλικών. Οι δυσκολίες και οι απαιτήσεις σε κάθε έργο είναι διαφορετικές και πρέπει να υπάρχει πάντα συνεργασία με τα άλλα συνεργία (υδραυλικό, ηλεκτρολόγο, ελαιοχρωματιστή κ.α.) για την αποφυγή φθορών και μελλοντικών προβλημάτων. Μια κακή εφαρμογή πολλές φορές δεν είναι άμεσα εμφανής.  

Αντίθετα με αυτό που πιστεύουν πολλοί η εφαρμογή της θερμοπρόσοψης δεν απλώς η κόλληση μερικών πλακών Διογκωμένης Πολυστερίνης εξωτερικά σε μια επιφάνεια. Απαιτεί μεγάλη εμπειρία και γνώσεις εφαρμογής του κάθε υλικού και των ελάχιστων θερμοκρασιακών συνθηκών εφαρμογής. Η διαδικασία τοποθέτησης είναι συγκεκριμένη (διεθνής διαδικασία) και δεν εξαρτάται από την εκάστοτε εταιρεία παραγωγής υλικών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή της θερμοπρόσοψης πατήστε  εδώ.

Στην ΕΡΓΑΤΕΞ Α.Ε. διαθέτουμε  κατάλληλα εκπαιδευμένα συνεργεία για την εφαρμογή της θερμοπρόσοψης  για εγγύηση πολλών ετών.
Συνεργαζόμαστε επίσης με πολλές εταιρείες παραγωγής και εμπορίας υλικών θερμοπρόσοψης για να έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη της αγοράς και την πληθώρα επιλογής τελικού αποτελέσματος για κάθε γούστο.

Η επιλογή των υλικών και του συνεργείου εφαρμογής είναι μια σημαντική έρευνα που πρέπει να κάνει ο μηχανικός και ο ιδιοκτήτης. Οι διαφορές ποιότητας υλικών και ο τρόπος εργασίας του κάθε συνεργείου είναι μεγάλες και δεν πρέπει να επιλέγονται μόνο με βάση του τελικού κόστος.
  
Τα αποτελέσματα μιας σωστά εφαρμοσμένης θερμοπρόσοψης εντυπωσιάζουν τόσο τον ιδιοκτήτη όσο και τον περαστικό με αναλλοίωτα αποτελέσματα για πολλά χρόνια.