Βιομηχανία παραγωγής και εμπορίας μονωτικών υλικών και υλικών συσκευασίας με βάση τη Διογκωμένη Πολυστερίνη - EPS

Διακόσμηση

Η ΕΡΓΑΤΕΞ A.E.  διαθέτει μηχάνημα επικάλυψης Διογκωμένης Πολυστερίνης -EPS με ειδικό ελαστικό τσιμεντοειδές επίχρισμα για τη δημιουργία διακοσμητικών τεμαχίων για άμεση εξωτερική χρήση.Κορνίζες, φάσες παραθύρων, κολώνες και άλλα αρχιτεκτονικά διακοσμητικά στοιχεία είναι εύκολο τώρα να δημιουργηθούν με Διογκωμένη Πολυστερίνη και να κολληθούν εξωτερικά.

Η εξωτερική ειδική επικάλυψη της Διογκωμένης Πολυστερίνης –EPS  δεν επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες, είναι πολύ ελαστική, δεν σκάει και χρειάζεται μόνο λίγο στοκάρισμα και βάψιμο.  Η εφαρμογή των επικαλυμμένων τεμαχίων είναι απλή και εύκολη.Τα επικαλυμμένα  διακοσμητικά τεμάχια είναι κατάλληλα και για χρήση εξωτερικής θερμοπρόσοψης για μοναδικές αρχιτεκτονικές δημιουργίες. 

Στην ΕΡΓΑΤΕΞ θα βρείτε επίσης πολλά σχέδια καλουπιών  για τη διαμόρφωση των μπαλκονιών και των τελειωμάτων των ταρατσών σας. Διαλέξτε ένα έτοιμο σχέδιο από τη μεγάλη ποικιλία που έχουμε  ή δημιουργήστε το δικό σας.
Τα διαμορφωμένα  τεμάχια Διογκωμένης Πολυστερίνης-EPS τοποθετούνται εύκολα στον ξυλότυπο πριν τη σκυροδέτηση για να δώσουν τη μορφή που θέλετε στις γωνίες και στα τελειώματα των μπαλκονιών και ταρατσών για μακροχρόνια αποτελέσματα.  Στην ΕΡΓΑΤΕΞ θα βρείτε έτοιμα σχέδια για ευκολία επιλογής ή μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας.

Downloads