Βιομηχανία παραγωγής και εμπορίας μονωτικών υλικών και υλικών συσκευασίας με βάση τη Διογκωμένη Πολυστερίνη - EPS

Θεματικές Δημιουργίες

Τα πολυουρεθανικά υλικά είναι το μέλλον της επικάλυψης και τις διαμόρφωσης. Από απλά μαγαζιά μέχρι πολύπλοκα θεματικά πάρκα και από τα πιο απλά μέχρι και τα πιο λεπτομερή σχέδια, – μηχανικοί,  αρχιτέκτονές και σχεδιαστές οδηγούνται στα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει αυτή η εξελιγμένη τεχνολογία.

Αυτό το ευέλικτο συστήματα πολυουρεθανικής επικάλυψης  προσφέρει μέγιστη αντοχή σε αρχιτεκτονικά σχέδια, σχήματα και εκθέματα. Πλήρης σκληρότητα σε δευτερόλεπτα, ελαφρύ υλικό, αντοχή στα χτυπήματα και στη τριβή, αντοχή στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες, μέγιστη συνεργασία με άλλα υλικά και μεγάλες μηχανικές αντοχές είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα των πολυουρεθανικών υλικών επικάλυψης.

Σε συνεργασία με τη Διογκωμένη Πολυστερίνη–EPS, ένα υλικό εύκολα διαμορφώσιμο, ελαφρύ και με μεγάλες αντοχές στο χρόνο, τα πολυουρεθανικά υλικά  μπορούν να δημιουργήσουν μοναδικά τρισδιάστατα σχήματα για τη διακόσμηση, τη διαφήμιση ακόμα και την αντιγραφή φυσικού περιβάλλοντος. Δημιουργούν σε δευτερόλεπτα μια εξωτερική μεμβράνη που προστατεύει τη Διογκωμένη Πολυστερίνη -EPS ενώ διατηρούν παράλληλα εμφανή και την πιο μικρή λεπτομέρεια. Κανένα άλλο σύστημα δεν μπορεί να προσφέρει σε τόσο λίγο χρόνο και τόσο οικονομικά σκληρή επιφάνεια επικάλυψης με τόσο μεγάλο βαθμό λεπτομέρειας.Τα πολυουρεθανικά υλικά επικάλυψης δεν περιέχουν διαλύτες που σημαίνει μεγαλύτερη ευελιξία και πολλαπλότητα εφαρμογών  από άλλα κατασκευαστικά υλικά επικάλυψης και ρητίνες.  Μπορείτε να επιλέξετε από μια πληθώρα υλικών με διαφορετικές φυσικές ιδιότητες από πολύ ελαστικά μέχρι πολύ μεγάλης πυκνότητας και σκληρότητας.
Μπορούν να ψεκαστούν απευθείας πάνω στη Διογκωμένη Πολυστερίνη, ξύλο, μπετό κ.α.  για να δώσουν κατασκευαστική σταθερότητα και μεγάλη επιφανειακή αντοχή ή να ψεκαστούν σε ανοιχτά καλούπια για την αντιγραφή και πολλαπλή παραγωγή οποιονδήποτε τεμαχίων.

Κοιτάξτε τις φωτογραφίες και αναρωτηθείτε αν μπορείτε να επιτύχετε τα ίδια αποτελέσματα με οποιοδήποτε άλλο υλικό.       Στην ΕΡΓΑΤΕΞ διαθέτουμε τον κατάλληλο μηχανικό εξοπλισμό και τις τεχνικές γνώσεις  για να αποπερατώσουμε κάθε σχέδιο με εγγύηση για πολλά χρόνια.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.